Alpine MotoSafe gehoorbescherming voor op de motorPrijs: € 19,95
Datum: 25-05-2007
Bekeken: 1833
Website: ga naar website
MotoSafe is uitgevoerd met speciale wind-ruisfilters. Hierdoor wordt windruis gedempt, je voorkomt gehoorbeschadiging en je wordt veel minder snel moe. Bovendien hoort je alles rondom beter zoals motorgeluid, verkeer, duopassagier, portable telefoon en intercom. MotoSafe verhoogt de veiligheid.

De beschermers zijn uitgevoerd met twee sets, zelf verwisselbare, windruisfilters met gemiddelde en zware demping. De open kanaaltjes zorgen ervoor dat er geen drukverschillen ontstaan, je hebt geen afgesloten gevoel.

De lamelletjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past de beschermer zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daar- door zeer comfortabel in het oor. Zonodig kan je de lamelletjes zelf aanpassen aan de gehoorgang. MotoSafe is goed te reinigen met water en zeep.

* Dempt schadelijke windruis
* Voorkomt lawaaidoofheid
* Spraak- en omgevingsgeluiden blijven behouden
* Steekt niet uit het oor
* Wordt zachter door warmte in het oor
* Geen druk in en op het oor

Bestelen kan door overmaking van € 22,45 (dat is incl € 2,50 verpakkings- en verzendkosten) o.v.v. je naam en adres op Postbanknummer 5196532 t.n.v. Motorkleding Zaanstad in Assendelft. Wij zorgen er dan voor dat het setje gehoorbescherming keurig binnen 24 uur bij je thuis wordt afgeleverd.
Naam:
Onderwerp:
E-mailadres:
Uw vraag:

Biedingen
Op deze advertentie is nog niet geboden.
Plaats uw bod Uw bod:

Naam:


E-mailadres:
 
Gegevens van de adverteerder

Naam: Motorkleding Zaanstad
Locatie: Assendelft (nh)
Telefoonnummer: 0636008902
   
Skip Navigation Links
Algemene voorwaarden
Contact