Bhv alarmering op GSMPrijs: N.o.t.k.
Datum: 27-02-2019
Bekeken: 62
Website: ga naar website
BHV alarmering van MultiBel maakt het mogelijk om snel en effectief een grote groep personen te alarmeren. MultiBel gebruikt hiervoor een BHV app, gesproken berichten op de telefoon, e-mail en SMS. Indien gewenst kunnen we ons oproepsysteem het BHV alarm zelfs doorzetten naar semafoons. Door de inzet van het BHV alarmeringssysteem zult u beter en sneller in staat zijn de juiste boodschap aan de juiste mensen over te brengen.

MultiBel biedt 2 verschillende BHV alarmering oplossingen, een GRATIS BHV app (MultiBel Standaard) en een betaalde dienst (MultiBel Professional). Wij vertellen u graag wat de verschillen zijn en wat onze BHV alarmering oplossing bijzonder maakt in de markt.

Klanten kiezen sinds 20 jaar voor MultiBel vanwege de eenvoud, de betrouwbaarheid en de technische mogelijkheden van het systeem. Tevens wordt het MultiBel BHV alarm systeem vaak gekozen, omdat het geen hardware investeringen vereist. MultiBel draait in veilige datacenters en is dus ook beschikbaar indien uw eigen infrastructuur door een calamiteit niet meer functioneert. Met MultiBel bereikt u de juiste personen, los van de locatie waar die personen zich bevinden.
Naam:
Onderwerp:
E-mailadres:
Uw vraag: Gegevens van de adverteerder

Naam: Multibel
Locatie: 's Hertogenbosch (nb)
Telefoonnummer: 0881410300
   
Skip Navigation Links
Algemene voorwaarden
Contact