Stromer speed pedelecsPrijs: N.o.t.k.
Datum: 25-02-2019
Bekeken: 77
Website: ga naar website
Zwitserse innovatie dat is wat Stromer is. De fabrikant van e-bikes uit Zwitserland.
Zoals we gewend zijn van Zwitserse producten is de kwaliteit van een Stromer e-bike zeer hoog.
De e-bikes van Stromer staan bekend om het hebben van een ongeëvenaard bereik, vermogen en rijcomfort. Met een actie radius van 40 tot 60 kilometer zijn ze daarom perfect voor praktisch vervoer en als alternatief voor korte autoritten.
Verder zijn de e-bikes van Stromer zeer stijlvol en elegant. Het merk focust zich dan ook op premium modellen en zelf ontwikkelde innovatieve technologie.
Onze monteurs zijn Stromer gecertificeerd en ook alle onderdelen voor Stromer modellen hebben wij standaard op voorraad in onze werkplaats.
Bekijk ons aanbod of kom gerust eens langs voor een gratis proefrit in een van onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.
De Stromer zit zo vol innovatie dat wij bijna niet weten waar we moeten beginnen. Misschien wel bij het feit dat al deze technologie zo mooi geïntegreerd is, dat het bijna niet te zien is.
Het touchscreen bedieningspaneel in de bovenbuis doet meer dan ondersteuning bedienen, je zet de fiets daar ook op slot. Wanneer je de Stromer OMNI app op je smartphone installeert kan dat zelfs op afstand. Daarnaast weet je altijd waar je fiets is, hoe is het met de accu, hoeveel kilometers heb je gereden en natuurlijk diefstalbescherming.
Naam:
Onderwerp:
E-mailadres:
Uw vraag: Gegevens van de adverteerder

Naam: JUIZZ
Locatie: Breda (nb)
Telefoonnummer:
   
Skip Navigation Links
Algemene voorwaarden
Contact