Nieuwbouw appartementen te midden van natuur en kortbij zeePrijs: € 120.000,00
Datum: 20-05-2018
Bekeken: 349
Website: ga naar website
Deze nieuwe appartementen staan in een prachtig gebied aan de Costa Blanca Zuid omgeven door tropische watervogels, zoutmeren en ongerepte natuur. Het strand bevindt zich op nog geen 900 meter afstand. Deze woning is ideaal voor wie houdt van een rustige omgeving en diegene die graag wandelen of fietsen in de natuur.

De appartementen in dit project zijn beschikbaar als gelijkvloerse variant met privaat terras. De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben naast een balkon ook een privaat dakterras. Vanaf dit dakterras heeft een prachtig uitzicht over het beschermde natuurgebied en de middellandse zee.

De residentie beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad. Bij de prijs van de woningen is een privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage inbegrepen.

Meer foto's en alle details treft u aan op www.iberica-estates.be bereikbaar via de blauwe website link boven deze advertentie. Het referentienummer dat u dient in te voeren voor deze woning is 8132.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe koopjes aan de Costa Blanca? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op onze website.

Over de makelaar:
Ibérica-Estates is uw persoonlijke Nederlands en Vlaamstalige makelaar aan de Costa Blanca. Wij zijn 7 dagen per week voor onze klanten bereikbaar. Met 15 jaar ervaring in de regio bieden wij onze klanten een totaal concept aan waarmee u profiteert van de beste aankoopbegeleiding, aankoopzekerheden en aftersales service. Wij verzorgen het gehele traject voor u van A tot Z. Na uw aankoop kunt u gebruik maken van onze beheerservice, sleutelbeheer en opkuisservice. Tevens hebben wij onze eigen Vlaams sprekende technische dienst. Deze is exclusief beschikbaar voor aspirant-kopers die hebben gekocht via ons immokantoor.
Naam:
Onderwerp:
E-mailadres:
Uw vraag:

Biedingen
Op deze advertentie is nog niet geboden.
Plaats uw bod Uw bod:

Naam:


E-mailadres:
 
Gegevens van de adverteerder

Naam: Ibérica-Estates Spanish Property S.L.
Locatie: Arnhem (ge)
Telefoonnummer: +34 625 700 390
   
Skip Navigation Links
Algemene voorwaarden
Contact