Nieuwbouw in Torrellano, Alicante, Costa blanca, SpanjePrijs: € 89.000,00
Datum: woensdag, 09:14
Bekeken: 243
Website: ga naar website
Nieuwbouw in Torrellano, Alicante, Costa blanca, Spanje
LINK: https://www.sunholidayhomes.com/nl/property-sale/alicante/3/bedrooms/sv-m93142/1811#body

*Overzicht van het onroerend goed
Ref: SV-M93142
Prijs ?89,000
Locatie Spain, Costa Blanca Sur
Badkamer 2
Slaapkamer 3
Opp 74 m2

*Beschrijving van het onroerend goed
Ze bestaan uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met een Amerikaanse keuken en een bijkeuken. Ze zijn voorzien van airconditioning en een warmtepomp voor alle gebouwen, aluminium ramen met dubbele beglazing, ingebouwde kasten, een grote douchebak en hoogwaardige tegels. Ze bevinden zich in een geconsolideerd gebied in de buurt van alle noodzakelijke diensten en winkels, scholen, supermarkten, parken, enz. Dit is één inbeslagname van de bank uit ons groot assortiment buitenlands vastgoed. Neem gerust een kijkje op onze website: www.sunholidayhomes.com en ontdek zelf dat het verwerven van een eigen goed onder de zon, aan een azuurblauwe kust, binnen handbereik is.
Wij vertegenwoordigen Turkije, Spanje (enkel bankbeslagen, dus super voordelig - tot 50% en meer voordeel) en Thailand.
Naast een uitstekende service, een hoge kennis van de wetten en reguleringen binnen elk grensgebied, een perfect uitgewerkte dienst na verkoop, staan wij u ook te woord in uw eigen taal.
Alles wordt zorgvuldig voor u vertaald en getolkt en dit binnen het budget van uw goed.
Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via info@sunholidayhomes.com. Vermeld uw naam en email-adres en uw telefoonnummer en wij zullen u spoedig contacteren.

PS.: Hoe kan ik genieten van de grote kortingen op Spaans Vastgoed?
Uw geeft ons uw volledige gegevens (volledige naam - adres - paspoort nummer - email - telefoonnummer) door en Sun Holiday Homes zal u gratis registeren bij de bankgroep. Vervolgens wordt u binnen de 5-10 werkende dagen gecontacteerd door een medewerker ter plaatse. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend en privé. Eens geregistreerd in het systeem, kan u genieten van alle voordelen (kopen aan super voordelige tarieven - krediet) Elke registratie heeft een geldigheid van 3 maanden. Wij kunnen deze handeling herhalen. Contacteer ons via bovenstaande mail voor meer uitleg.
Tot gauw,
Het Sun Holiday Homes Team.

Naam:
Onderwerp:
E-mailadres:
Uw vraag:

Biedingen
Op deze advertentie is nog niet geboden.
Plaats uw bod Uw bod:

Naam:


E-mailadres:
 
Gegevens van de adverteerder

Naam: Sun Holiday Homes
Locatie: Duitsland
Telefoonnummer: 00905074675720
   
Skip Navigation Links
Algemene voorwaarden
Contact