App in Roquetas de mar, Bankbeslag, Almeria, SpanjePrijs: € 100.800,00
Datum: 05-05-2018
Bekeken: 330
Website: ga naar website
Appartmenten in Roquetas de Mar, inbeslagname, Almeria, Spanje
LINK: https://www.sunholidayhomes.com/nl/property-sale/almera/3/bedrooms/sv-33939-0001/1285#body

*Overzicht van het onroerend goed
Ref: SV-33939-0001
Prijs ?100,800
Locatie Spain, Costa Cálida-Almería
Badkamer 2
Slaapkamer 3
Opp 112 m2

*Beschrijving van het onroerend goed
Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers gelegen in Almeria, Roquetas de Mar. Heeft een oppervlakte van 112.22 m2. Dit is een onroerende goed dat een inbeslagname is van de bank. Daardoor ligt de prijs ook flink onder de marktwaarde. Dit onroerend goed is één aanbod uit ons groot assortiment buitenlands vastgoed. Neem gerust een kijkje op onze website: www.sunholidayhomes.com en ontdek zelf dat het verwerven van een eigen goed onder de zon, aan een azuurblauwe kust, binnen handbereik is.
Wij vertegenwoordigen Turkije, Spanje (enkel bankbeslagen, dus super voordelig en over de 5000 onroerende goederen - tot 50% en meer voordeel) en Thailand.
Naast een uitstekende service, een hoge kennis van de wetten en reguleringen binnen elk grensgebied, een perfect uitgewerkte dienst na verkoop, staan wij u ook te woord in uw eigen taal.
Alles wordt zorgvuldig voor u vertaald en getolkt en dit binnen het budget van uw goed.
Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via info@sunholidayhomes.com. Vermeld uw naam en email-adres en uw telefoonnummer en wij zullen u spoedig contacteren.

PS.: Hoe kan ik genieten van de grote kortingen op Spaans Vastgoed?
Uw geeft ons uw volledige gegevens (volledige naam - adres - paspoort nummer - email - telefoonnummer) door en Sun Holiday Homes zal u gratis registeren bij de bankgroep. Vervolgens wordt u binnen de 5-10 werkende dagen gecontacteerd door een medewerker ter plaatse. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend en privé. Eens geregistreerd in het systeem, kan u genieten van alle voordelen (kopen aan super voordelige tarieven - krediet) Elke registratie heeft een geldigheid van 3 maanden. Wij kunnen deze handeling herhalen. Contacteer ons via bovenstaande mail voor meer uitleg.
Tot gauw,
Het Sun Holiday Homes Team.

Naam:
Onderwerp:
E-mailadres:
Uw vraag:

Biedingen
Op deze advertentie is nog niet geboden.
Plaats uw bod Uw bod:

Naam:


E-mailadres:
 
Gegevens van de adverteerder

Naam: Sun Holiday Homes
Locatie: Duitsland
Telefoonnummer: 00905074675720
   
Skip Navigation Links
Algemene voorwaarden
Contact