Teksten laten redigerenPrijs: N.o.t.k.
Datum: 12-02-2018
Bekeken: 332
Website: ga naar website
Teksten laten redigeren? Hier vind je tientallen goede schrijvers.

Via woordkunstenaars.nl brengt Woordkunstenaars tekstschrijvers en opdrachtgevers bij elkaar. Voor opdrachtgevers biedt woordkunstenaars.nl met ruim 600 tekstschrijversprofielen en slimme zoekfuncties een efficiënte manier om snel de meest geschikte tekstschrijver voor een tekstklus te vinden. Voor zelfstandige tekstschrijvers en copywriters is woordkunstenaars.nl een mooi podium om zichzelf online beter zichtbaar te maken en in contact te komen met nieuwe klanten.

Daarnaast biedt Woordkunstenaars een online community waar tekstschrijvers met elkaar sparren over het vak en het ondernemerschap. Anders dan andere, minder transparante tekstschrijversplatformen stimuleert Woordkunstenaars direct contact tussen tekstschrijvers en opdrachtgevers. Iedere tekstschrijver op woordkunstenaars.nl profileert zich met volledige bedrijfs- en contactgegevens, en opdrachtgevers kunnen dan ook direct vanaf de website contact opnemen met tekstschrijvers.

Teksten redigeren: jouw tekst zonder spel-, stijl- en grammaticafouten. Laat je tekst redigeren door een van de tientallen professionele tekstschrijvers.

Bekijk onderstaande profielen en vind de tekstschrijver die het beste bij jouw opdracht en budget past. Daarnaast vind je bij een aantal profielen ook de referenties en een portfolio van de tekstschrijver. Kijk zelf maar.
Naam:
Onderwerp:
E-mailadres:
Uw vraag: Gegevens van de adverteerder

Naam: Woordkunstenaars
Locatie: Utrecht (ut)
Telefoonnummer: 0621253707
   
Skip Navigation Links
Algemene voorwaarden
Contact