Weldadige Aziatische ontspanningsmassagePrijs: € 35,00
Datum: donderdag, 18:05
Bekeken: 324
Masseren is mijn passie en dat zul je merken tijdens mijn Aziatische ontspannings massage. Sensuele strelingen, massage en een diepe ontspanning als therapie, dat is de rode draad van mijn sessies. De healing als medicijn. Ik masseer met hart en ziel, met klasse en stijl.

Een Aziatische ontspanningsmassage is een zeer tedere en sensuele ontspanningsmassage waarbij het hele lichaam van de kruin tot en met de kleinste teen aandacht krijgt. Aandacht om de controle uit handen te geven en je te laten meevoeren op een heerlijke wolk van gevoel, geborgenheid en warmte. Totale ontspanning van lichaam en geest, die 100% aandacht krijgen.

Nette, charmante ervaren masseur, fris en fruitig. Heb een zeer verzorgd slank, stijlvol en sportief uiterlijk. Ik sta bekend om mijn respectvolle en vrouwvriendelijke therapieën.

Bij mijn Aziatische ontspanningsmassage laat ik nieuwe energie "stromen". Ik werk met weldadige verwarmde olie, rustgevende healing muziek en sensuele aanrakingen. Lekker lange strelingen met regelmatig ondeugende, uitdagende uitschieters. Tijdens de twee uur durende massage wordt je stijlvol geprikkeld, uitgedaagd en intens verwend.

Massages worden uitsluitend aan vrouwen en overdag gegeven, vanaf ? 35,- en slechts ? 50,- voor twee uur.

Mail voor een afspraak of uitgebreide informatie en de 6 redenen waarom je jezelf een Aziatische ontspanningsmassage moet gunnen.
Bellen mag ook: 06-22 531 682.

Namasté / Groet,

Robert
Naam:
Onderwerp:
E-mailadres:
Uw vraag:

Biedingen
Op deze advertentie is nog niet geboden.
Plaats uw bod Uw bod:

Naam:


E-mailadres:
 
Gegevens van de adverteerder

Naam: Robert Bergland
Locatie: 's Hertogenbosch (nb)
Telefoonnummer: 0622531682
   
Skip Navigation Links
Algemene voorwaarden
Contact